MUNTATGE

Why choose us

Fully Licensed, Bonded, And Insured

Certified Locksmiths

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Customer Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Quickest Response

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Extensive Knowledge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Servei de Muntatge dels nostres treballs

L’equip de Construccions Metàl·liques Doble B per al muntatge d’elements metàl·lics està format per tècnics altament qualificats i capacitats per la mateixa empresa. Tenen una àmplia experiència i habilitat en aquesta àrea.

Som especialistes en oferir solucions ràpides i eficaces per a qualsevol tipus de muntatge d’element metàl·lic, garantint la màxima qualitat i durabilitat en els nostres treballs.

Muntatge dels nostres treballs sempre que ho sol·liciti

A les nostres instal·lacions de més de 250 m2 també participem en el seu projecte i us assessorem de les millors opcions, utilitzant el material més adequat per aprofitar al màxim la seva funcionalitat, sempre cuidant i respectant el medi ambient.
info@cmdobleb.com
+34 93 799 34 15

Quins tipus d'estructures metàl·liques fabriquem en CM DOBLE B?

Som una empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència al sector. A Construccions Metal·liques Doble B, ens dediquem a la fabricació d’una àmplia gamma de productes metàl·lics, dissenyats per satisfer totes les necessitats arquitectòniques i de construcció. Amb una experiència sòlida i un equip altament qualificat, oferim solucions duradores i estèticament atractives per a empreses, clients particulars i comunitats de propietaris.

Muntatge d'estructures metàl·liques

Ens encarreguem del muntatge de tot tipus d'estructures metàl·liques, des de les més senzilles fins a les més complexes. Assegurem que cada estructura sigui muntada amb precisió i robustesa.

Muntatge de peces
metàl·liques

Realitzem el muntatge de peces metàl·liques per a màquines, equips i altres aplicacions. La nostra experiència ens permet garantir un encaix perfecte i un funcionament òptim.

Instal·lacions industrials i comercials

Ens especialitzem en el muntatge de components metàl·lics per a instal·lacions industrials i comercials, assegurant que tots els elements siguin muntats segons els estàndards de seguretat i qualitat.

Serveis
personalitzats

Oferim serveis de muntatge a mida per a projectes específics. Treballem estretament amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats i proporcionar solucions que compleixin les seves expectatives.

La nostra empresa i els nostres treballadors compleixen amb totes les exigències de la normativa vigent de Prevenció de Riscos Laborals. Disposem de totes les avaluacions de Riscos Laborals i Planificació de l’Activitat Preventiva.

Fem muntatges a tota la província de Barcelona, i, en els casos que es precisi a la resta de Catalunya o d’Espanya.

Els nostres operaris es desplaçaran al seu domicili i li faran el muntatge cuidant al màxim tots els detalls.

Per què escollir-nos?

Professionalitat i experiència

Comptem amb un equip d’experts amb àmplia experiència en el muntatge d’elements metàl·lics, compromesos amb la qualitat i la satisfacció del client.

Tecnologia avançada

Utilitzem eines i tècniques de muntatge avançades per garantir resultats precisos i duradors.

Servei integral

Oferim un servei complet que inclou des del disseny i planificació fins al muntatge final, assegurant una experiència sense preocupacions per als nostres clients.

Eficiència i rapidesa

Ens esforcem per completar cada projecte dins del termini establert, sense comprometre la qualitat del nostre treball.

Volem treballar amb tu

Abrir chat
CM Doble B
Hola
¿En qué podemos ayudarte?