REPARACIÓ

Why choose us

Fully Licensed, Bonded, And Insured

Certified Locksmiths

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Customer Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Quickest Response

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Extensive Knowledge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Servei de Reparació de peces i estructures metàl·liques

L’equip de Construccions Metàl·liques Doble B per a la reparació de peces i estructures metàl·liques està format per tècnics altament qualificats i capacitats per la mateixa empresa. Tenen una àmplia experiència i habilitat en aquesta àrea.

Som especialistes en oferir solucions ràpides i eficaces per a qualsevol tipus de reparació metàl·lica, garantint la màxima qualitat i durabilitat en els nostres treballs.

Reparació professional de peces i estructures metàl·liques

En nuestras instalaciones de más de 250 m2 también participamos en su proyecto y le asesoramos de las mejores opciones, utilizando el material más adecuado para aprovechar al máximo su funcionalidad, siempre cuidando y respetando el medio ambiente.
info@cmdobleb.com
+34 93 799 34 15

Quins tipus d'estructures metàl·liques fabriquem en CM DOBLE B?

Som una empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència al sector. A Construccions Metal·liques Doble B, ens dediquem a la fabricació d’una àmplia gamma de productes metàl·lics, dissenyats per satisfer totes les necessitats arquitectòniques i de construcció. Amb una experiència sòlida i un equip altament qualificat, oferim solucions duradores i estèticament atractives per a empreses, clients particulars i comunitats de propietaris.

Reparació de peces metàl·liques

Ens encarreguem de la reparació de tot tipus de peces metàl·liques, des de les més petites fins a les més complexes. Utilitzem tècniques avançades per assegurar que les peces recuperin la seva funcionalitat original.

Reparació d'estructures metàl·liques

Realitzem reparacions en estructures metàl·liques de qualsevol mida, ja siguin industrials, comercials o particulars. La nostra experiència ens permet abordar projectes de gran envergadura amb la màxima eficiència.

Soldadura
especialitzada

Disposem d'equipament d'última generació per a realitzar soldadures de precisió, garantint unions fortes i segures. Treballem amb diversos tipus de metalls, incloent acer, alumini i ferro.

Manteniment
preventiu

Oferim serveis de manteniment preventiu per a peces i estructures metàl·liques, ajudant a prevenir avaries i prolongar la vida útil dels equips.

Oferim la possibilitat de reparar les seves estructures actuals amb un servei ràpid, solucionant la problemàtica sorgida amb agilitat i amb el propòsit de col·laborar en el desenvolupament d’un nou projecte.

Si necessites reparar peces o estructures metàl·liques, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d'ajudar-te i proporcionar-te un pressupost personalitzat. Confia en els nostres experts per a totes les teves necessitats de reparació metàl·lica.

Per què escollir-nos?

Experiència i professionalitat

Comptem amb un equip d’experts amb anys d’experiència en el sector de la metal·lúrgia, compromesos amb la qualitat i la satisfacció del client.

Tecnologia avançada

Utilitzem les eines i tècniques més avançades per garantir resultats òptims en cada reparació.

Servei personalitzat

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada client, oferint solucions a mida per a qualsevol tipus de reparació metàl·lica.

Rapidesa i eficàcia

Ens esforcem per completar cada projecte en el menor temps possible, sense comprometre la qualitat del servei.

Volem treballar amb tu

Abrir chat
CM Doble B
Hola
¿En qué podemos ayudarte?