Disseny

Why choose us

Fully Licensed, Bonded, And Insured

Certified Locksmiths

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Customer Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Quickest Response

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Extensive Knowledge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Servei de Disseny d'Estructures i Elements Metàl·lics

A Construccions Metàl·liques Doble B oferim un servei de disseny especialitzat per a la fabricació d’estructures i elements metàl·lics. Utilitzem les darreres eines de dibuix i software avançat per assegurar que cada projecte compleixi amb els més alts estàndards de qualitat i precisió.

Som especialistes en oferir solucions ràpides i eficaces per a qualsevol tipus de fabricació i muntatge d’element metàl·lic, garantint la màxima qualitat i durabilitat en els nostres treballs.

Darreres eines de dibuix per a peces làser i tota mena de fabricació

A les nostres instal·lacions de més de 250 m2 també participem en el seu projecte i us assessorem de les millors opcions, utilitzant el material més adequat per aprofitar al màxim la seva funcionalitat, sempre cuidant i respectant el medi ambient.
info@cmdobleb.com
+34 93 799 34 15

Quins tipus d'estructures metàl·liques fabriquem en CM DOBLE B?

Som una empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència al sector. A Construccions Metal·liques Doble B, ens dediquem a la fabricació d’una àmplia gamma de productes metàl·lics, dissenyats per satisfer totes les necessitats arquitectòniques i de construcció. Amb una experiència sòlida i un equip altament qualificat, oferim solucions duradores i estèticament atractives per a empreses, clients particulars i comunitats de propietaris.

Tecnologia Avançada en Disseny

Utilitzem les darreres eines de dibuix per a peces làser i tota mena de fabricació. Això ens permet crear dissenys detallats i precisos, adaptats a les necessitats específiques de cada projecte.

Assessoria Personalitzada

Realitzem el muntatge de peces metàl·liques per a màquines, equips i altres aplicacions. La nostra experiència ens permet garantir un encaix perfecte i un funcionament òptim.

Software de Disseny de Peçes

Disposem del software adequat pel disseny de peces, interpretació de planells i posterior especejament. Aquestes eines ens permeten transformar les teves idees en planells tècnics precisos i, finalment, en estructures i elements metàl·lics de gran qualitat.

La nostra empresa i els nostres treballadors compleixen amb totes les exigències de la normativa vigent de Prevenció de Riscos Laborals. Disposem de totes les avaluacions de Riscos Laborals i Planificació de l’Activitat Preventiva.

Explica'ns la teva idea i nosaltres aportem l'assessorament tècnic, el material i la tecnologia perquè el resultat sigui l'esperat per a tu.

Per Què Escollir el Nostre Servei de Disseny?

Experiència i Professionalitat:

El nostre equip compta amb una àmplia experiència en el disseny i fabricació d’estructures metàl·liques. Ens comprometem a oferir solucions innovadores i eficients.

Tecnologia de Punta:

Utilitzem les eines i el software més avançats per garantir que els dissenys siguin precisos i d’alta qualitat, facilitant un procés de fabricació sense problemes.

Atenció Personalitzada:

Ens dediquem a entendre les teves necessitats i oferir assessorament tècnic expert, assegurant que cada projecte sigui un èxit. La nostra relació propera amb els clients ens permet oferir solucions a mida.

Versatilitat:

Som capaços de dissenyar una àmplia varietat de peces i estructures metàl·liques, adaptant-nos a diferents sectors i necessitats.

Volem treballar amb tu

Obrir chat
CM Doble B
Hola
En què et podem ajudar?