PRESSUPOSTOS

Why choose us

Fully Licensed, Bonded, And Insured

Certified Locksmiths

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Customer Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Quickest Response

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Extensive Knowledge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Pressupostos per a Projectes de Creació d'Estructures i Elements Metàl·lics

A Construccions Metàl·liques Doble B ens dediquem a oferir serveis personalitzats per a la creació d’estructures i elements metàl·lics. Sabem que cada projecte és únic, i per això oferim pressupostos detallats i ajustats a les seves necessitats.

El nostre equip està llest per oferir-li l’assessorament que necessita i garantir que el seu projecte sigui un èxit.

Consulta o sol·licitud de pressupostos gratuïts

A les nostres instal·lacions de més de 250 m2 també participem en el seu projecte i us assessorem de les millors opcions, utilitzant el material més adequat per aprofitar al màxim la seva funcionalitat, sempre cuidant i respectant el medi ambient.
info@cmdobleb.com
+34 93 799 34 15

Quins tipus d'estructures metàl·liques fabriquem en CM DOBLE B?

Som una empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència al sector. A Construccions Metal·liques Doble B, ens dediquem a la fabricació d’una àmplia gamma de productes metàl·lics, dissenyats per satisfer totes les necessitats arquitectòniques i de construcció. Amb una experiència sòlida i un equip altament qualificat, oferim solucions duradores i estèticament atractives per a empreses, clients particulars i comunitats de propietaris.

Servei Personalitzat i Assessoria

Ens desplacem per prendre mides i l'assessorem col·laborant amb el seu projecte. Ens assegurem de comprendre completament les seves necessitats i objectius per oferir-li la solució més adequada.

Pressupost Gratuït i Sense Compromís

Li fem un pressupost gratuït i sense compromís. El nostre objectiu és oferir la millor qualitat amb uns preus molt competitius. Així, pot prendre una decisió informada sense cap tipus de pressió.

Solucions Artístiques i Funcionals

Consulti'ns preu sense compromís, li oferirem la millor solució artística o funcional, amb la qual podrà fer realitat els projectes de la seva empresa o domicili particular. Ja sigui que necessiti una estructura complexa o un element decoratiu, tenim la capacitat de materialitzar les seves idees.

Qualitat i
Competitivitat

Oferim la millor qualitat amb un preu molt competitiu. A Construccions Metàl·liques Doble B, creiem que és possible combinar excel·lència i accessibilitat per proporcionar un valor excepcional als nostres clients.

Atenció Personalitzada

El personal de Construccions Metàl·liques Doble B està disposat a resoldre els seus dubtes i consultes. Ens agrada mantenir una relació propera, resolutiva i àgil amb els nostres clients. La seva satisfacció és la nostra prioritat, i estem aquí per ajudar-lo en cada pas del procés.

Contacta'ns

Per a qualsevol consulta o per sol·licitar el seu pressupost gratuït, no dubti en contactar-nos. El nostre equip està llest per oferir-li l'assessorament que necessita i garantir que el seu projecte sigui un èxit.

La nostra empresa i els nostres treballadors compleixen amb totes les exigències de la normativa vigent de Prevenció de Riscos Laborals. Disposem de totes les avaluacions de Riscos Laborals i Planificació de l’Activitat Preventiva.

Fem projectes a tota la província de Barcelona, i, en els casos que es precisi a la resta de Catalunya o d’Espanya.

Per què escollir-nos?

Professionalitat i experiència

Comptem amb un equip d’experts amb àmplia experiència en la fabricació i muntatge d’elements metàl·lics, compromesos amb la qualitat i la satisfacció del client.

Tecnologia avançada

Utilitzem eines i tècniques de fabricació avançades per garantir resultats precisos i duradors.

Servei integral

Oferim un servei complet que inclou des del disseny i planificació fins al muntatge final, assegurant una experiència sense preocupacions per als nostres clients.

Eficiència i rapidesa

Ens esforcem per completar cada projecte dins del termini establert, sense comprometre la qualitat del nostre treball.

Volem treballar amb tu

Obrir chat
CM Doble B
Hola
En què et podem ajudar?